Gegarandeerd de beste tarieven en realtime-beschikbaarheid!

Travelpros.accor.com voor reisprofessionals garandeert u de beste prijs! Als u elders een lager tarief vindt, bieden wij u dat tarief... plus 25% korting.

Als reisagent en partner van Accor hebt u via onze site toegang tot het volledige Accor-netwerk weldwijd, in iedere comfortklasse, en tot alle beschikbare tarieven en aanbiedingen.

Geen nare verrassingen, de verkoopvoorwaarden zijn duidelijk beschreven.

En als u binnen 24 uur na uw reservering bij een hotel van de Accor-groep via een van de Accor-websites op een andere website een gelijkwaardige aanbieding vindt voor hetzelfde hotel maar voor een lager tarief (exclusief toeristenbelasting maar inclusief reserveringskosten), bieden we u dit tarief plus een extra korting van 25%.

De aanbieding moet gelijk zijn: zelfde hotel, zelfde data, zelfde kamertype, zelfde verkoopsvoorwaarden...

U hoeft alleen het online formulier hieronder in te vullen en de vereiste bewijsstukken bij te voegen.

Na controle van de ingezonden informatie zal onze klantenservice uw reservering bevestigen tegen het laagste aangetroffen tarief minus een extra korting van 25%.

De algemene voorwaarden weergeven

Uw RT-code voor Accor

Als u geen IATA / TIDS / CLIA / TRUE id en geen Accor-klantcode hebt, vult u onderstaand inschrijfformulier in om een RT-code aan te vragen.

Met deze interne Accor-code kunt u worden herkend als reisprofessional en zo profiteren van al onze aanbiedingen, diensten en speciale voordelen.

Als u uw RT-code bent vergeten of als u uw gegevens wilt wijzigen (andere RT-code, nieuw IATA-nummer, nieuw adres...) klikt u op MIJN RT-CODE WIJZIGEN.

Uw commissie

Uw commissie snel en eenvoudig afgehandeld!

De meeste publieke tarieven van onze hotels komen in aanmerking voor commissie.

Tijdens het reserveringsproces wordt aangegeven over welke tarieven commissie wordt berekend.

Meer dan 4.400 hotels zijn "FASTCOM" -gecertificeerd, wat betekent dat ze zich houden aan een strikte kwaliteitsverklaring, waardoor uw commissie binnen 30 tot 45 dagen nadat de klant heeft uitgecheckt, betaald zal worden.

Neem bij al uw vragen over het FASTCOM-programma contact op met fastcom.agencies@accor.com.

Uw commissie bestaat in het algemeen uit eenpercentage van het bedrag van de overnachtingen exclusief belastingen (exclusief btw en alle lokale belastingen) en kan per merk en land van het hotel verschillen.

Accor maakt gebruik van de diensten van Onyx CenterSource voor de uitbetaling van uw commissie.

De commissie wordt uitbetaald in de valuta van het land waar het bureau is gevestigd. Nadat de klant is uitgecheckt, wordt de commissie per bankoverschrijving betaald als u lid bent van Onyx CenterSource, of per cheque als u geen lid bent van deze club.

Voor bureaus met een beperkt aantal reserveringen hebben we een exclusief programma ontwikkeld om te hoge inningskosten voor cheques met een geringe waarde te beperken: Threshold**.

Klik hier voor meer informatie.

Klik hier voor al uw vragen over de uitbetaling van uw commissie.

Ons intuïtieve en interactieve e-learning-platform

Ontdek ons e-learning-programma LEARN WITH US dat speciaal voor reisprofessionals is ontwikkeld en word een Accor-ambassadeur.

U hebt eenvoudig, 24/7, vanaf uw computer of tablet toegang tot ons online platform.

U kunt in uw eigen tempo meer te weten komen over de Groep, onze merken en onze hotels wereldwijd en ontwikkelt zo uw expertise zodat u uw klanten steeds beter kunt adviseren.

Onze aanbiedingen voor uw privéverblijven

Een romantisch weekendje weg of een gezinsuitje, een zomer- of een wintervakantie...

Tot 30% korting op uw privéverblijf met de STAR-tarieven*

Profiteren

*Tarieven gelden uitsluitend voor reisprofessionals. In het hotel dient u een bewijs te tonen.